Nieuws

  • Januari 2012 - In dit artikel beschrijf ik waarop mijn werkwijze is gebaseerd. Hoe mensen optimaal...
  • ISA
    Cursusaanbod 2016 - In 2013 is Changing Experience de samenwerking aangegaan met Franklin van...
  • In 2012 kwamen Changing Experience (Jack Edelaar) en ProTask (Martijn Ruitenburg) met de workshop...
  • Zaterdag 23 april hebben de leden van BV Coevorden een training gehad met als basis de...

Home

» OPTIMAAL BEWEGEN KAN IEDEREEN !

 

Optimaal bewegen is op het juiste moment de juiste handeling verrichten. Zowel in de sport als in het maatschappelijk leven. Mensen die succesvol zijn doen dit schijnbaar achteloos. Alsof het aangeboren is.

Niets is minder waar. Hoewel natuurlijke talenten, meegekregen van ouders en opvoeding, een belangrijke rol spelen, zijn de kritische succesfactoren gemakkelijk aan te wijzen en ..... te leren!

Zorg er voor dat je goed aan de start verschijnt. Leer het geheim achter optimaal bewegen kennen ...meer lezen


 


Individuele training

Mentale vaardigheid en technische/tactische vaardigheid behoren hand in hand te gaan! Changing Experience is erin geslaagd om deze combinatie voor iedereen makkelijk toegankelijk te maken. Zodat men vanaf het allereerste begin leert om de juiste bewegingen te maken wanneer het er het meest toe doet: onder wedstrijdspanning! 

Changing Experience heeft voor elke sporter in elke sport iets te bieden. Ben jij dat aanstormende talent die meer grip wil hebben op jouw ontwikkeling? Of die topsporter die nu wel eens echt  wil doorbreken? Of ben jij gewoon ge├»nteresseerd in jouw ontwikkeling tot een volwaardig sporter/mens zonder direct topresultaten na te willen jagen?

Ga direct naar Individuele coaching om te zien wat Changing Experience te bieden heeft.


Groepstraining

Changing Experience heeft voor elke groep in elke sport iets te bieden. Train of coach je een team of een groep individuele sporters en je wilt meer grip op hun totale ontwikkelingsproces? Ben je verenigingsbestuurder en wil je jouw trainers iets meer bagage bieden dan alleen maar vaktechnische kennis? Op zoek naar een constante verbetering van het kwaliteitsniveau in de begeleiding?

Ga direct naar Groepscoaching om te zien wat Changing Experience te bieden heeft.

 

 


Bedrijfstraining

Het bedrijven van sport is goed voor iedereen. Ook voor bedrijven zelf. Van sportief personeelsuitje tot gerichte veranderingen in bedrijfsprocessen door middel van sport, als complete training of als activerend onderdeel van een opleidingstraject, Changing Experience biedt u de gewenste invulling.

Ga direct naar Bedrijfscoaching om te zien wat Changing Experience te bieden heeft.